Verdens mest udbredte hudplejeserie på skønhedsklinikker.

 

Guinot's videnskablige program udvikles i samarbejde med biokemikere og dermatologer.


Alle produkter testes på hospitalet Cohin, St. Louis i Frankrig.
 
Alle Guinot's aktive virkestoffer er naturligt udvundet, og Guinot bestræber sig desuden på at lave alle produkter så naturligt som muligt.
 
Der er mere end 30 forskere og videnskabsmænd ansat til konstant at udvikle nye produkter og virkestoffer.
 
Guinot anses for at være et af de førende hudplejemærker verden over.

 

Hydradermie

Stjernen indenfor hudpleje
 
Ioniseringen gør plejeprodukterne endnu mere aktive
Hydradermie er en eksklusiv behandling, som på lidt over en afslappende time gør det muligt at gendanne "ny hud". Det er som en "skønhedskur", man følger hver måned året rundt, for at få ansigtets til at stråle af skønhed igennem alle 4 årstider. Behandlingen fås i fem forskellige versioner afhængigt af hudens behov og målene for din huds skønhed. Hydradermie udføres kun af godkendte skønhedseksperter, der har bestået et uddannelseskursus.

 

Uanset om det er i New York, London, Hong Kong, Sydney, Toronto, Madrid, Rom eller i spabade eller på krydstogtskibe, udføres Hydradermie behandlingen på samme fortræffelige måde, som Guinot's krævende kunder forventer.
 
Huden er allerede smukkere, når behandlingen er slut
Kig i spejlet når Hydradermie behandlingen er slut. Dit ansigt vil have glød, virke udhvilet og afslappet, og du føler dig bedre tilpas. Afhængigt af hvert enkelt Hvdradermie program, som sammensættes med din skønhedsekspert, vil du dag efter dag se resultatet i din hud.


Med en månedlig Hydradermie behandling virker din hud mere klar, afslappet og stråler af skønhed året rundt.
Det er en hemmelighed, som mange stjerner og kronede hoveder har opdaget med Guinot og deres skønhedseksperter.


Hydradermie anbefales som kur med tre behandlinger eller som en vedligeholdende behandling hver måned.

 

Aromatic

Skønhedspleje med planter

Naturens hjerte gør huden smukkere
Naturen har skabt de medikamenter, der har behandlet menneskeheden i mere en 10.000 år.

Det er i den samme natur, Guinot har hentet de planteekstrakter og essentielle olier, der gør huden smukkere og sikre en bedre udstråling.

Den udsøgte ansigtsmassage med behagelige fingertryk afslutter denne behandling i en duftende og afslappende stemning.

Smukkere med essentielle olier og fingertryk
Når du træder ind i rummet på skønhedsklinikken, bliver du modtaget af dufte fra essentielle olier, der tager dig med på en vidunderlig rejse i skønhedens land. Det er som en indvigelse i afklaret skønhed, denne unikke metode, der forener essentielle oliers vedgørenhed med fingertryktekniker.

Du lægger dit ansigt og dine forventninger i hænderne på skønhedseksperten, som afslutter behandlingen med en vidunderlig maske, der akkuret passer til dine ønsker om pleje. Plejen tilrådes enkeltvis eller som kur med 3 behandlinger.

Beauté Neuve

Peeling og udstråling

Blide frugtsyrer genskaber ny hud, der stråler af skønhed
Huden er opbygget af ca. 30 cellelag. De overfladiske lag, som generelt er tørre, får ansigtet til at miste sin udstråling.

 

Ved hjælp af behandling af peeling-typen er det muligt nænsomt at fjerne døde hudceller for blidt af løsne dem. I slutningen af behandlingen giver masken
Beauté Neuve med røde bær igen den udstråling og skønhed man har, når huden er i fin kondition.

Peeling-effekten, der modvirker brune pletter giver huden en fornyet udstråling
Huden mister sin udstråling på grund af træthed og stress eller med årene. Hudens øverste lag generes af udtørrende, døde hudceller, cellefornyelsen formindskes og teinten bliver uklar, grå og glansløs.

 

En behandling eller endnu bedre en kur med 3 behandlinger med frugtsyrer løsner de gamle celler, så huden igen kan ånde. Cellefornyelsen accelereres og du kommer til at se dit ansigt i et nyt lys, det bliver smukkere og får mere udstråling.

 

Liftosome

"Lifting"-effekt

Den genopbyggende maske med c-vitamin koncentrat, giver fasthed
Liftosome er en behandling, der 100% arbejder med ansigtstrækkenes fasthed og ungdommelighed. Varmemasken modellerer ansigtstrækkene i de 30 minutter, den er på, hvor appelsin- (c-vitamin) og ginseng koncentratet overføres.

 

Disse aktive ingredienser sammen med varmevirkningen fylder huden med ny energi, der fornyer hudens spænstighed og genopbygger de nye celler. Se dig selv i spejlet i slutningen af behandlingen for at konstaterer, at dit ansigt er mere glat og ser yngre ud. Rynkerne og tegnene på træthed er udvisket. Liftosome anbefales som kur med 3 behandlinger eller sammen med hydradermie eller Beauté Neuve behandlinger.

Giver ansigtet et yngre udseende
På grund af træthed ser din hud glansløs ud, men med Liftosome pleje kan du få dit ansigt til at se yngre ud på mindre end en time! Skønhedseksperten forbereder en varmemaske med appelsin- og C-vitamin ekstrakt, som fylder huden med fornyet energi.

 

Under behandlingen modellerer masken dine ansigtstræk, og ved behandlingens afslutning vil du blive overrasket over at se dit ansigt, der har fået fornyet udstråling, er afslappet og virker yngre.
     
Til forside
M.S. Kosmetolog V/ Anne Mette Steve Knobbe   •   Kongensgade 23, 9370 Hals    •   Telefon: 42 22 46 54   //   CVR: 31148979   //   E-mail: mette.steve@hotmail.com