Profil 

Giv dig selv, eller en du holder af, en dejlig oplevelse af velvære og afspænding i private omgivelser hos MS Kosmetolog.

 

Jeg er aut. kosmetolog og hudterapeut med stor respekt for mit fag og den konstante udvikling indenfor hudens pleje. Derfor holder jeg mig opdateret via kurser og messer, i Danmark, Frankrig og USA, for at kunne tilbyde dig en professionel behandling samt vejledning i hvordan du optimalt plejer din hud i det daglige.

 
Jeg tilbyder et bredt udvalg af skønhedspleje og hudprodukter i de anerkendte franske mærker GUINOT og DARPHIN der får din hud til at stråle af friskhed og fornyelse. Du har mulighed for booke alt fra Teenage Ansigtsbehandling til Luksus Ansigtsbehandling herunder mange specialbehandlinger.
 

Under dit besøg sørger jeg for at telefonen ikke ringer og at der ikke kommer andre kunder. Dette gør at der er ro imens du modtager behandlingen og at du får den mest afslappende og behagelige oplevelse.

 

Husk at booke din behandling i god tid, så du får den tid, du ønsker.

 

Du kan kontakte mig på 42 22 46 54. Dog tager jeg ikke telefonen, når jeg behandler, så her er du velkommen til at lægge en besked, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

 

 

     
Til forside
M.S. Kosmetolog V/ Anne Mette Steve Knobbe   •   Kongensgade 23, 9370 Hals    •   Telefon: 42 22 46 54   //   CVR: 31148979   //   E-mail: mette.steve@hotmail.com